Йогуртниця: з будь-яких питань звертайтесь за тел. +380931702326 +380442471068 +380503884796
Йогуртниця
Йогуртниця призначена для приготування молочних і фруктових йогуртів в домашніх умовах з використанням натуральних продуктів і чистих заквашувальних культур. З йогуртницей Ви будете впевнені, що вживаєте смачний, корисний, цілющий і екологічно чистий продукт без консервантів, барвників, стабілізаторів і інших синтетичних добавок.
В йогуртниці йогурт робиться легко і просто. Слід змішати молоко, квас, за бажанням додати цукор або наповнювач, розлити суміш по баночках і включити йогуртницю. Ви самостійно встановлюєте наскільки солодким буде йогурт і вибираєте наповнювач - фрукти, варення, желе, шоколад, кава або прянощі.
Переваги використання йогуртниці:
- Ви можете вживати йогурт як у чистому вигляді, так і додавати в різні страви;
- Прекрасна основа для соусів, напоїв і десертів;
- Домашній йогурт особливо корисний для здоров'я, а що містяться в ньому бактерії допоможуть поліпшити травлення, імунітет і загальний стан здоров'я;
- Просте приготування, не потребує спеціальних знань.
Як приготувати йогурт?
Вам знадобляться: закваска, молоко, йогуртниця.
1. Підготуйте молоко.
Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко - перед застосуванням його слід прокип'ятити. Ультрапастеризоване молоко не вимагає кип'ятіння. Молоко не повинно бути дуже холодним (не холодніше кімнатної температури) або занадто гарячим.
2. Внесіть закваску.
Переконайтеся, що молоко не гаряче (не більше +42°С). Наповніть флакон з закваскою молоком приблизно наполовину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення закваски. Влийте розчинену закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3. Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю. Увімкніть йогуртницю згідно інструкції. Час сквашування, як правило, становить 6-8 годин. Ви можете залишити йогуртницю на ніч, і вранці у вас буде готовий свіжий, смачний і корисний домашній йогурт.
Зверніть увагу: соєва та мигдальне молоко вимагають більше часу на сквашивание.
4. Перевірте готовність.
По закінченню часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні - продовжуйте ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
Готовий йогурт слід зберігати в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати йогурт відразу ж після охолодження.
Термін зберігання готового йогурту - до 5 діб. При бажанні ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці або цукор безпосередньо перед вживанням. Приємного апетиту!
Характеристики:
- Потужність: 15 Вт;
- Мережа: 220 В, 50 Гц;
- Висота: 13 см;
- Діаметр: 12 см;
- Модель: S17;
- Об'єм йогуртниці: 1,5 л;
- Кількість чаш: 6 шт;
- Об'єм чаші: 0,150 л;
- Колір: білий;
- Вага: 0,6 кг.
Увага!
Для отримання даного товару при обраному способі доставки «кур'єр» або «самовивіз» необхідна 100% передоплата за безготівковим розрахунком.
Даний товар можна оплатити готівкою або за допомогою платіжного терміналу кур'єру або в магазині по юридичним причинам.
Приносимо наші щирі вибачення за можливі незручності.
Необхідні реквізити для оплати Вам вишле оператор колл-центру у sms-повідомленні після оформлення замовлення.
Більше товарів від інтернет-магазину Wellamart дивіться у нашому каталозі
Чому обирають Wellamart?
1 | Більше 7 років працюємо на ринку України |
2 | Забезпечуємо якість за доступною ціною |
3 | Гарантия возврата в течение 14 дней |
4 | Более 30 000 довольных клиентов |
Оформить заказ очень просто!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Колір корпусу | Білий |
- Ціна: 299 ₴